Regelmatig krijgen we de vraag hoeveel een Verisure alarmysteem kost. En de prijs van een alarm bij hen hangt, zoals bij alle installateurs, grotendeels af van wat je wenst dat het systeem doet alsook de te beveiligen oppervlakte. Maar denk ook aan het aantal ramen en deuren die beveiligd moeten worden. Bij Beveiliging Vergeleken proberen we je toch een idee te geven van de mogelijke kostprijs.

Wat doet Verisure?

Verisure werkt op maat. Ze stellen een plan op, op basis van zwakke punten in je woning en/of je wensen. Verisure is een gevestigde waarde op vlak van beveiliging. En die beveiliging gaat ondertussen wat breder dan enkel alarmsystemen voor woningen. Zo installeren ze ook rookmelders, kunnen ze winkels beveiligen etc. Ten slotte beschikken ze ook over smart plugs. Dit zijn een soort slimme schakelaars waarmee je stopcontacten van op afstand kunt in- of uitschakelen.

Hoe werkt Verisure?

Het beveiligingssysteem kan je bedienen op drie manieren. Ten eerste is er controlepaneel waarop je je cijfercode kunt ingeven. Daarnaast is er ook een Verisure-app en tot slot kun je werken met badges of sleutelhangers.

De badges werken het gemakkelijkste. Deze kun je gewoon aan je sleutelbos hangen en even voor het klavier houden om het systeem in- of uit te schakelen. Het nadeel hiervan is dat als je sleutelbos in verkeerde handen vallen, deze mensen niet alleen je huis binnen kunnen maar ook het alarm kunnen uitschakelen.

Verisure volgt de wettelijke procedure als het aankomt op het proces voor alarmmeldingen. Wanneer je klant bij hen wordt dien je twee telefoonnummers op te geven. Bij een alarmmelding krijgt de centrale meldkamer hier bericht van. Hierop zal Verisure het eerste telefoonnummer opbellen. Krijgen ze niemand aan de lijn dan zullen ze nogmaals proberen. Lukt het ook bij een tweede poging niet om iemand te bereiken dan bellen ze het tweede telefoonnummer. Komt ook hier geen reactie op dan wordt er automatisch een bewakingsagent ter plaatse gestuurd en kan de politie verwittigd worden.

Bij een oproep van de meldkamer zul je een (vooraf afgesproken) wachtwoord of code moeten doorgeven om er zeker van te zijn dat jij het wel bent.

Ga je op vakantie, dan kan je de vakantiemodus inschakelen. Hierbij kan je personen aanduiden die verwittigd moeten worden bij alarm als je in het buitenland zit. Een handige functie die de beveiliging op die manier blijft garanderen.

Prijs draadloos alarm bij Verisure

De beveiligingssystemen van Verisure kunnen geïnstalleerd worden zonder dat er in de gaten in de muren hoeven geboord te worden of zonder kabels te moeten verstoppen. Bij Verisure zit je met 2 soorten kosten:

  • Opstartkost voor installatie en hardware
  • Maandelijks terugkerende kost voor meldkamer
  • Jaarlijkse onderhoudskost

Ten eerste heb je de opstartkost. Dit omvat de kosten voor de installatie door een professionele installateur en de het alarmsysteem zelf. Hou hierbij rekening dat een redelijke uitvoering rond de € 900 à € 1000 kost.

Daarnaast heb je nog de maandelijks terugkerende kost voor de meldkamer. Die terugkerende kost ligt rond de € 40 per maand.

Tot slot is er nog de jaarlijkse onderhoudskost. Reken hiervoor ongeveer € 120 per jaar.

De volledige prijs van een draadloos alarmsysteem kan dus behoorlijk oplopen bij Verisure. Maar voor die prijs krijg je wel een installatie van zeer goede kwaliteit en betrouwbaarheid, de professionele installatie, uitstekende service bij eventuele problemen en steeds een meldkamer dat bij alarm het nodig doet.

Verisure alternatieven

Naast Verisure zijn er uiteraard nog heel wat andere installateurs die het overwegen waard zijn. Via onze offerte vergelijker kun je offertes opvragen van verschillende installateurs uit je buurt. Zo kan je tot 40% besparen. Alle installateurs zijn gecertificeerd en werken met kwaliteitsvolle systemen. Zeker de moeite waard om offertes op te vragen.

Ben je bereid om het alarmsysteem zelf te installeren. Dan kan een doe-het-zelf alarm een optie zijn. Bekijk in dat geval onze lijst met beste alarmsystemen. Zo ben je er zeker van dat je een beveiligingssysteem koopt dat je kunt vertrouwen.

Smart Home

Naast alarmsystemen heeft Verisure ook andere onderdelen zoals rookmelder, waterdetectoren en slimme stopcontacten. Die componenten kunnen allemaal met elkaar samenwerken. De keuze op vlak van deze Smart Home toepassingen is erg uitgebreid. Van zodra er iets op de markt verschijnt, nemen ze dit in hun portfolio op, als dit de klant kan helpen.

Daarnaast zijn er ook nog de smart plugs. Deze toestellen zijn kunnen bepaalde elektrische toestellen in- of uitschakelen door middel van een vooropgesteld plan. Zo kun je bijvoorbeeld de lichten laten inschakelen bij alarm. Maar je kunt de lichten ook gewoon laten inschakelen om 7u ’s ochtends en ’s avonds vervolgens opnieuw automatisch uitschakelen. De mogelijkheden zijn met deze smart plugs quasi eindeloos.

Camerabewaking

Overweeg je camerabewaking in je zaak, woning of gemeente? Goed idee! Maar bereid je dan wel goed voor: informeer je en maak de juiste keuzes voor een optimale beveiliging. Bekijk hier alvast de meestgestelde vragen van onze klanten. Je vindt hier algemene informatie, technische informatie, hulp bij installatie en alles over wetgeving. Is er toch iets over camerabeveiliging dat je niet terugvindt of wil je een offerte op maat laten maken, laat het ons zeker weten.

Camerabeveiliging

Camerabewaking is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Opgenomen beelden van bewakingscameras worden bijvoorbeeld steeds vaker gebruikt om twijfel op te heffen en zelfs als aanvullend bewijs bij misdaden. Wilt u vandaag niet investeren in de aankoop van camerabeveiliging, dan kan u bij Trium ook kiezen voor een renting formulevan surveillance camera’s en toebehoren. Trium biedt verschillende oplossingen.

office 365 intranet

Involv werd gebouwd op het SharePoint en Office 365 ecosysteem. Uw digitale werkplek integreert met alle Office 365 oplossingen zoals Office 365 Groups, OneDrive, PowerBI, Video, Yammer en Delve. Alle applicaties waar uw medewerkers vandaag reeds van houden en die ze dagelijks gebruiken

Facturatieprogramma

onFact is een eenvoudig te gebruiken facturatieprogramma voor ZZP en MKB dat uitbreidbaar is met gratis apps volgens de benodigdheden van uw bedrijf